Föoldal
Hirek
Az SZDSZ szerint szlovák a Magyar Koalíció Pártja Nyomtatás E-mail
Írta: admin   
2007. July 15.
Szlovák-magyar pártelnöki találkozó" címmel közölt tudósítást a magyarországi kisebbik, liberális kormányzópárt honlapja. Kóka János, a Szabad Demokraták Szövetségének elnöke kedden megbeszélést folytatott Csáky Pállal, a Magyar Koalíció Pártjának elnökével és Farkas Ivánnal, az MKP elnökségi tagjával. A pártelnökök készek arra, hogy az SZDSZ és az MKP közötti együttműködést, illetve a magyar-magyar kapcsolatokat elmélyítsék.


Tovább...
 
Tőkés: Vegyék le az EP-listáról a korrupcióval gyanúsított RMDSZ-vezetőket! Nyomtatás E-mail
Írta: admin   
2007. July 15.
Tőkés László püspök, az Erdélyi Magyar Nemzeti Tanács (EMNT) elnöke pénteken Nagyváradon kijelentette, nem fog megelégedni azzal, hogy őt felvegyék az RMDSZ EP-listájára, hanem kérni fogja a korrupcióval gyanúsított esetleges jelöltek levételét a listáról. Tőkés elmondta, erről fog tárgyalni Markó Béla RMDSZ-elnökkel jövő héten Tusnádon.
Tovább...
 
Szponzor érkezett a Ferencvároshoz Nyomtatás E-mail
Írta: admin   
2007. July 15.
Az internetes sportfogadásokkal foglalkozó Interwetten kiemelt szponzora lett a bajnoki címvédő DVSC-TEVA és az NB II-ből ismét élvonalba vágyó Ferencváros labdarúgócsapatának.
Tovább...
 
Ma tartja alakuló ülését a Dél-Fölvidéki Autonómia Tanács Nyomtatás E-mail
Írta: admin   
2007. July 14.
A komáromi Commora Aula Polgári Társulás szervezésében ma tartja alalkuló ülését a Dél-Fölvidéki Autonómia Tanács Dunamocson.
Tovább...
 
BKB: augusztus 31-ig kerüljenek ki a magyar feliratok Nyomtatás E-mail
Írta: admin   
2007. July 14.
Sajtóközleményt juttatott el szerkesztőségünkbe szombaton a Bolyai Kezdeményező Bizottság azzal kapcsolatosan, hogy a Babes-Bolyai Tudományegyetem (BBTE) vezetése a több irányból érkező felszólítások, sőt hivatalos utasítások ellenére sem helyezte ki a magyar nyelvű feliratokat. A közlemény példaként a Mihai Razvan Ungureanu volt román külügyminiszter által megjelölt 2007. július 1-i határidőt említi, amelynek elteltével a többnyelvű feliratok ügyében a BBTE-n semmilyen eredmény sem tapasztalható.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 28 - 36 / 793


Ha a reklámokra kattintasz támogatsz minket 3 ft-al!!Nagyon Köszönjük!!
Erdélyi Oldalak My Topsites List Erdélyi Top 10 - web statisztika, látogatottság mérés | relatio.ro Hungarian Web Linkek. Korlátlanul küldhetsz linket, ajánlhatsz kategóriát. Magyar Honlap Linkek szavazok


A honlap szerkeszöi semilyen felelösséget nem vállalnak az oldal tartalmáért!A letöltött tartalmakat 24 orán bellül le kell törölnöd mert jog sértést követsz el!A honlap szerkesztöi nem vonhatoak felelösségre!