Föoldal
Százmilliós kontármunka Csepelen Nyomtatás E-mail
Írta: Banyesz   
2006. August 12.
Csepelen a tavaszi választásokra százmilliókból felújított közterületeket, utakat bontják fel, hogy az őszi választások előtt ismét átadhassák őket.

Hatvanadik születésnapját ünnepelte tegnap Tóth Mihály, Csepel polgármestere. A régi időket idéző, nosztalgikus, bensőséges ünnepséget a polgármester párttársa, Lamperth Mónika kitüntetéssel tette emlékezetessé. Eközben folyik a jellegzetesen csepeli MSZP-s kampány is: a szocialisták dupláznak. A tavaszi választásokra százmilliókból felújított közterületeket, utakat bontják fel, hogy az őszi választások előtt ismét átadhassák őket. 35 millió forintot költött Csepeli Önkormányzat a Szent Imre téren vállalkozói pénzből épült, és a választások előtt átadott szökőkút környékének rendezésére, parkosítására. Felújították a padokat, a park ösvényeit, melyeket ezután gyöngykaviccsal töltötték fel. A felújítás nyomait azonban ma már hiába keresnénk. A parkot ugyanis négy hónappal az átadás után ismét feltúrták, és ismét felújítják, hogy a szökőkút környékét ősszel ismét át lehessen adni. Hasonló a helyzet a fél éve felújított utakkal, és a csepeli Rendelőintézettel is. A napokban kezdődött meg a Tesco-beruházás keretében, százmilliókból felújított utcák felbontása. A II. Rákóczi Ferenc út Tesco előtti szakaszán, az új út felmarásán dolgozó egyik munkás kérdésünkre csak annyit mondott: azért kell mindent újra csinálni, mert télen köztudottan nem lehet jó utakat építeni. A csepeli Rendelőintézet (SZTK) felújítását plusz kétszázmillió forintért, 10 hónappal hozták előre, csak hogy még az országgyűlési választások előtt át lehessen adni. A kapkodó kampánymunka és a befektetett közpénz nem érte el a célját, az átadásra ezért csak júniusban kerülhetett sor. Sebaj. 7 hónapja húzzák-halasztják a Rendelőintézet előtti park felújítását, csak hogy az őszi választás előtt az intézményt és környékét ismét át lehessen adni. Ennek estek áldozatául a park hűs árnyat adó fái és a közelmúltban átadott új játszótér is, amit az önkormányzati választás előtt természetesen szintén újra át lehet majd adni. Hab a tortán a csepeli polgármester és MSZP legújabb hihetetlen közpénzes kampánymunkája, a "csepeli uszoda". A 25 méteres "uszoda" 700 millió forintból épül, melyhez 400 millióval a Csepeli Önkormányzat is hozzájárul. Téli gyógymedence, szauna, sportolásra alkalmas úszómedence nem lesz. Minek, kampányra ez is elég! Ezzel fog majd versenyezni Csepel a közelben felépülő modern wellness központokkal. Miközben Csepel vezetői elképesztő pazarlással és kontármunkával szórják a közpénzt, máig nem készült el az a 60 km út és csatorna, amely miatt Csepel kertvárosi részei minden eső után dagonyává válnak. 13 éves ígéret a csepeli Gerincút is, melyet 2006. június 30-án kellett volna átadni, de egyetlen centiméter sem készült el belőle.

Utolsó frissítés ( 2006. August 12. )
 
< Előző   Következő >


Ha a reklámokra kattintasz támogatsz minket 3 ft-al!!Nagyon Köszönjük!!
Erdélyi Oldalak My Topsites List Erdélyi Top 10 - web statisztika, látogatottság mérés | relatio.ro Hungarian Web Linkek. Korlátlanul küldhetsz linket, ajánlhatsz kategóriát. Magyar Honlap Linkek szavazok


A honlap szerkeszöi semilyen felelösséget nem vállalnak az oldal tartalmáért!A letöltött tartalmakat 24 orán bellül le kell törölnöd mert jog sértést követsz el!A honlap szerkesztöi nem vonhatoak felelösségre!