Föoldal
1300 köbméter hordalék a fővárosban Nyomtatás E-mail
Írta: admin   
2007. June 25.
Ezerháromszáz köbméter gallyat, ágat és hordalékot takarítottak össze a közterület-fenntartók a csütörtök esti vihar után Budapesten. A múlt hét közepén pusztító viharos időjárás annyi kár okozott a fővárosban, hogy a szakemberek csak a hétvégén tudták befejezni a takarítást, és összegezni a viharkárokat. A Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt. a hétvégén is tovább folytatta a mellékutcákban a vihar miatt letört gallyak-ágak, és az utcákra hullott egyéb hordalék eltakarítását.

A kármentesítési munkákban műszakonként mintegy 35-40 takarító- és szállító jármű vett részt, ezen felül a nappali műszakban 6 darab nagyteljesítményű tömörítős rendszerű hulladékszállító célgép is, melyek alkalmasak a faágak aprítására. Vasárnap estére Budapest teljes területén közel 1300 köbméter gallyat, faágat és hordalékot takarítottunk össze.

 
< Előző   Következő >


Ha a reklámokra kattintasz támogatsz minket 3 ft-al!!Nagyon Köszönjük!!
Erdélyi Oldalak My Topsites List Erdélyi Top 10 - web statisztika, látogatottság mérés | relatio.ro Hungarian Web Linkek. Korlátlanul küldhetsz linket, ajánlhatsz kategóriát. Magyar Honlap Linkek szavazok


A honlap szerkeszöi semilyen felelösséget nem vállalnak az oldal tartalmáért!A letöltött tartalmakat 24 orán bellül le kell törölnöd mert jog sértést követsz el!A honlap szerkesztöi nem vonhatoak felelösségre!