Föoldal
Leghamarabb 2009 tavaszán termelhet a napelemgyár Nyomtatás E-mail
Írta: admin   
2007. June 25.
Leghamarabb 2009 tavaszán kezdi meg a termelést a napelem gyár a Tatabányai Ipari Parkban - mondta Rényi Gábor, a Genesis Energy Befektetési Nyrt. vezérigazgatója. A Genesis Energy Befektetési Nyrt. társaság pénteken jelentette be, hogy a kormány által biztosított adókedvezménnyel Környe mellett építi meg napelem-gyártó üzemét mintegy 100 millió eurós befektetéssel.

Rényi Gábor vezérigazgató kifejtette, hogy a Genesis a magyarországin kívül Spanyolországban és Szingapúrban létesít hasonló kapacitású gyárakat.

A beruházások finanszírozása saját tőkéből, új részvények kibocsátásával, és állami támogatásokkal, illetve bankhitelekkel valósul meg.

A saját tőke részarányának 25-30 százaléknak kell lennie ahhoz, hogy a cég állami támogatásban részesüljön.

Merényi Miklós, a Gazdasági és Közlekedési Minisztérium szakállamtitkára közölte: a beruházási érték 37 és fél százalékára kiterjedő állami adókedvezmény 5 éven belül megtérül az adóbevételekből.

 
< Előző   Következő >


Ha a reklámokra kattintasz támogatsz minket 3 ft-al!!Nagyon Köszönjük!!
Erdélyi Oldalak My Topsites List Erdélyi Top 10 - web statisztika, látogatottság mérés | relatio.ro Hungarian Web Linkek. Korlátlanul küldhetsz linket, ajánlhatsz kategóriát. Magyar Honlap Linkek szavazok


A honlap szerkeszöi semilyen felelösséget nem vállalnak az oldal tartalmáért!A letöltött tartalmakat 24 orán bellül le kell törölnöd mert jog sértést követsz el!A honlap szerkesztöi nem vonhatoak felelösségre!