Föoldal
Elmegy Budapestről a SkyEurope? Nyomtatás E-mail
Írta: admin   
2007. June 25.
Két héten belül eldől, megszünteti-e budapesti bázisát a SkyEurope légitársaság – állítja vállalati forrásokra hivatkozva a Gazeta Wyborcza. A vezető lengyel napilap szerint ősszel felszámolják a varsói bázist, s ez történhet a budapestivel és a krakkóival is. A SkyEurope kifizetődőbbnek tartja a nyugat-európai központok, így a bécsi fejlesztését, a jövőben onnét érkeznének Kelet- és Közép-Európába a gépei. A budapesti bázis bezárásáról szóló lengyel hírnek nincs alapja – mondta érdeklődésünkre Hegedűs Judit, a SkyEurope Airlines Hungary Kft. szóvivője, akinek a krakkói bázis megszüntetéséről sincs információja. Szerinte az üzemelés mind Krakkóban, mind Varsóban folytatódik, mivel a téli menetrendben új útvonalként szerepel Bécs–Varsó heti hét, Bécs–Krakkó pedig heti négy járattal.
Utolsó frissítés ( 2007. June 25. )
 
< Előző   Következő >


Ha a reklámokra kattintasz támogatsz minket 3 ft-al!!Nagyon Köszönjük!!
Erdélyi Oldalak My Topsites List Erdélyi Top 10 - web statisztika, látogatottság mérés | relatio.ro Hungarian Web Linkek. Korlátlanul küldhetsz linket, ajánlhatsz kategóriát. Magyar Honlap Linkek szavazok


A honlap szerkeszöi semilyen felelösséget nem vállalnak az oldal tartalmáért!A letöltött tartalmakat 24 orán bellül le kell törölnöd mert jog sértést követsz el!A honlap szerkesztöi nem vonhatoak felelösségre!