Föoldal
Megbüntették a Ferencvárost Nyomtatás E-mail
Írta: admin   
2007. June 27.
A Magyar Labdarúgó Szövetség fegyelmi bizottsága 500 ezer forint befizetésére kötelezte a Ferencvárost, de büntetést kapott a Fradi előtt az élvonalba felkerülő Nyíregyháza együttese is. A magyar szövetség tájékoztatása szerint a fővárosi egyesület NBII-es szezonjának a zárómérkőzésén, a Baktalórántháza ellen többször meg kellett szakítani a játékot. A Fradi-szurkolók rasszista bekiabálásokkal és görögtüzek bedobálásával fejezték ki „nemtetszésüket”, hogy a csapat nem kerül vissza a labdarúgó élvonalba. A zöld-fehéreknek a bírság mellett következő hazai találkozójukon néhány szektort be kell zárniuk az Üllői úti Stadionban.

A szövetség honlapjának tanúsága szerint az élvonalba feljutott Nyíregyházát is megbüntette a testület: a határozat értelmében a Vecsés elleni meccsen történt szurkolói rendbontások miatt a nyírségi klubnak következő hazai mérkőzésén tíz fővel növelnie kell a rendezői létszámot, valamint köteles egy szövetségi ellenőrt fogadni és meg kell fizetnie az eljárás költségeit.

 
< Előző   Következő >


Ha a reklámokra kattintasz támogatsz minket 3 ft-al!!Nagyon Köszönjük!!
Erdélyi Oldalak My Topsites List Erdélyi Top 10 - web statisztika, látogatottság mérés | relatio.ro Hungarian Web Linkek. Korlátlanul küldhetsz linket, ajánlhatsz kategóriát. Magyar Honlap Linkek szavazok


A honlap szerkeszöi semilyen felelösséget nem vállalnak az oldal tartalmáért!A letöltött tartalmakat 24 orán bellül le kell törölnöd mert jog sértést követsz el!A honlap szerkesztöi nem vonhatoak felelösségre!