Föoldal
Baumgartner a Renault-nál Nyomtatás E-mail
Írta: admin   
2007. June 29.
Óriási autós fesztivált rendeznek a Hungaroringen, a Formula 1-es Renault istálló autóját a száguldó cirkusz egykori pilótája, Baumgartner Zsolt vezeti majd. Július 14-én és 15-én Magyarországon "vendégeskedik" a Renault Világ Sorozat (World Series by Renault), melynek keretében a nézők testközelből élhetik át az autóversenyzés élményét. Az érdeklődők bemehetnek a bokszutcába is, ahol többek között a Renault Forma-1-es autóját is láthatják, melyet Baumgartner Zsolt vezeti majd.

A hét versenyből álló sorozat harmadik, mogyoródi állomásán három kategóriában, a Formula Renault 3.5 literes, az Eurocup Formula Renault 2.0 literes és az Eurocup V6 Mégane Trophy-ban 120 versenyző áll rajthoz. A Hungaroringre kilátogatók a nemzetközi mezőny mellett a hazai kupában induló Reanult Cliókat is láthatják. A belépés egész hétvégén díjtalan.

 
< Előző   Következő >


Ha a reklámokra kattintasz támogatsz minket 3 ft-al!!Nagyon Köszönjük!!
Erdélyi Oldalak My Topsites List Erdélyi Top 10 - web statisztika, látogatottság mérés | relatio.ro Hungarian Web Linkek. Korlátlanul küldhetsz linket, ajánlhatsz kategóriát. Magyar Honlap Linkek szavazok


A honlap szerkeszöi semilyen felelösséget nem vállalnak az oldal tartalmáért!A letöltött tartalmakat 24 orán bellül le kell törölnöd mert jog sértést követsz el!A honlap szerkesztöi nem vonhatoak felelösségre!