Föoldal
Budapesti Búcsú: a színházaké a Lánchíd a hétvégén Nyomtatás E-mail
Írta: Banyesz   
2007. June 30.
A színházaké a hétvégén a Lánchíd: a Budapesti Búcsú főszereplői az idén a fővárosi teátrumok, amelyek néhány őszi bemutatóból is ízelítőt adnak szombaton és vasárnap. A Budapesti Búcsút 1991-ben rendezték meg először a fővárosban, a szovjet csapatok kivonulását ünnepelve. Az esemény ebben az évben a Nyár a Lánchídon címmel meghirdetett programsorozat része. Az elmúlt évek zenei és táncprogramjai után a szervezők újdonságnak szánták a színházak hídját. A zene azonban most sem hiányzik, hiszen számos társulat musicallel vagy zenés revüvel lép fel, és koncertek is szerepelnek a programban.

A kétnapos esemény a Budapesti Utcaszínház Lúdas Matyi című produkciójával kezdődik meg a pesti oldalon, a Roosevelt téren, ahol később fellép a Kolibri Színház, a József Attila Színház és a Budapesti Operettszínház társulata is.


Budán, a Clark Ádám téren sok más produkció mellett az Örkény István Színház műsorát, és a Valami kis szerelem - Webbertől Fényes Szabolcsig című zenés összeállítást mutatják be.


A rendezvény zárásaként a Budapesti Fesztiválzenekar ad hangversenyt vasárnap este a Hősök terén.




 
< Előző   Következő >


Ha a reklámokra kattintasz támogatsz minket 3 ft-al!!Nagyon Köszönjük!!
Erdélyi Oldalak My Topsites List Erdélyi Top 10 - web statisztika, látogatottság mérés | relatio.ro Hungarian Web Linkek. Korlátlanul küldhetsz linket, ajánlhatsz kategóriát. Magyar Honlap Linkek szavazok


A honlap szerkeszöi semilyen felelösséget nem vállalnak az oldal tartalmáért!A letöltött tartalmakat 24 orán bellül le kell törölnöd mert jog sértést követsz el!A honlap szerkesztöi nem vonhatoak felelösségre!