Föoldal
Túléli-e az MLSZ a Fradi támadását? Nyomtatás E-mail
Írta: admin   
2007. July 06.
Az FTC Labdarúgó Zrt jelentős összeget követel kártérítésként a Magyar Labdarúgó Szövetségtől, amely sokadik anyagi pofonjába szalad bele a hét folyamán. Ha a bíróság igazat ad a Ferencvárosnak, könnyen lehet, hogy a MLSZ a csőd szélére kerül. A zöld-fehér klub ügyvédje Petró László az Infórádiónak adott nyilatkozatában arról számolt be, hogy a Fradit az MLSZ egy évvel ezelőtti, immáron igazoltan jogtalan döntése miatt olyan kár érte, ami több százmillió forintos hátrányt okozott az Üllői úti gárdának.

- A főszponzor a korábbi százötven millió forintról ötvenre módosította éves támogatását, és ezen felül a másodosztályba történő jogtalan kizárás miatt még számos hátrány ért minket. Ez a klub még sohasem szerepelt az NB II-ben, ehhez az MLSZ jogtalan döntése kellett. Ezt bizonyította a Legfelsőbb Bíróság ítélete is - nyilatkozta Petró.

A klub a hírek szerint - a közvetítésekből befolyó pénztől való elesés, a csökkenő reklámérték és a visszasorolásból származó anyagi károk következtében - akár 400 millió forintra is perelheti az MLSZ-t! Kérdés, hogy a szövetség - miután a svájci csapokat ismert okokból kifolyólag elzárták - kibírja ezt az újabb anyagi huszárvágást?

 
< Előző   Következő >


Ha a reklámokra kattintasz támogatsz minket 3 ft-al!!Nagyon Köszönjük!!
Erdélyi Oldalak My Topsites List Erdélyi Top 10 - web statisztika, látogatottság mérés | relatio.ro Hungarian Web Linkek. Korlátlanul küldhetsz linket, ajánlhatsz kategóriát. Magyar Honlap Linkek szavazok


A honlap szerkeszöi semilyen felelösséget nem vállalnak az oldal tartalmáért!A letöltött tartalmakat 24 orán bellül le kell törölnöd mert jog sértést követsz el!A honlap szerkesztöi nem vonhatoak felelösségre!