Föoldal
"Mesterségesen generált balhé" a Horn Gyula ügy? Nyomtatás E-mail
Írta: admin   
2007. July 06.
Pokorni Zoltán szerint Gyurcsány Ferenc saját politikai céljai érdekében "mesterségesen generált balhét" Horn Gyula kitüntetésével kapcsolatban, hogy elterelje a fiygelmet saját tehetetlenségéről. A Fidesz alelnöke egy pénteki sajtótájékoztatón beszélt erről, mint mondta, személyes véleményként. Közben az MSZP felszólította Orbán Viktort, hogy szólaljon meg Horn Gyula születésnapja alkalmából, ismerje el a volt miniszterelnök érdemeit és azt, hogy pártpolitikai döntés született a kitüntetés elutasításakor. A Fidesz hivatalosan csak annyit reagált erre, hogy mind Sólyom László, mind az Alkotmánybíróság döntését tiszteletben tartják.

"Horn Gyula nem szolgált rá, hogy Gyurcsány Ferenc saját politikai céljaira használja" - mondta Pokorni Zoltán, aki igazat adott Horn Gyulának abban, hogy vannak sokkal komolyabb problémák ebben az országban az ő kitüntetésénél. A Fidesz alelnöke szerint Gyurcsány Ferenc - aki a problémák okozója - tisztában volt azzal, hogy mi lesz Sólyom László válasza a kitüntetésre.

Pokorni szerint a miniszterelnök "cinikus módon botrányt generált, hogy így terelje el a figyelmet saját tehetetlenségéről". Az ellenzéki politikus azt is elmondta: Gyurcsány Ferenc miatt rengeteg szavazót veszített az MSZP, s a kormányfő most a mesterségesen generált balhéval próbálja visszacsábítani a baloldali szavazókat.

Pokorni úgy véli, ugyanígy a figyelemelterelés a fő célja Szetey Gábor nyilvános bejelentésének, amelyben a Miniszterelnöki Hivatal államtitikára elismerte homoszexualitását. A bejelentésre a Fidesz nevében Szijjártó Péter úgy reagált, magánügynek tekintik a kérdést.

 
< Előző   Következő >


Ha a reklámokra kattintasz támogatsz minket 3 ft-al!!Nagyon Köszönjük!!
Erdélyi Oldalak My Topsites List Erdélyi Top 10 - web statisztika, látogatottság mérés | relatio.ro Hungarian Web Linkek. Korlátlanul küldhetsz linket, ajánlhatsz kategóriát. Magyar Honlap Linkek szavazok


A honlap szerkeszöi semilyen felelösséget nem vállalnak az oldal tartalmáért!A letöltött tartalmakat 24 orán bellül le kell törölnöd mert jog sértést követsz el!A honlap szerkesztöi nem vonhatoak felelösségre!