Föoldal
Óriási riadalom: magyar bevándorló lövöldözött egy vegasi kaszinóban Nyomtatás E-mail
Írta: Banyesz   
2007. July 07.
Négy szerencsejátékos megsérült, amikor egy zavarodott, magyar származású férfi tüzet nyitott a Las Vegas-i New York-New York kaszinó erkélyéről pénteken. Egy ötödik ember is megsérült, de már a lövöldözés utáni zűrzavarban. Az ámokfutót végül sikerült néhány szolgálaton kívüli tartalékos katonának lefognia.

A lövöldözés után pánik tört ki a kaszinó vendégei között: miközben az épületből az emberek kirohantak, több játékgépet és széket felborítottak. Szemtanúk szerint óriási riadalom volt a kaszinóban, többen úgy gondolták, hogy ők is meghalnak.

Az 51 éves ámokfutót letartóztatták: kiderült, hogy július 4-én családi problémák miatt öngyilkosságot kísérelt meg. Azt nem tudni, hogy miért kezdett el hirtelen lövöldözni a kaszinó erkélyéről.

 
< Előző   Következő >


Ha a reklámokra kattintasz támogatsz minket 3 ft-al!!Nagyon Köszönjük!!
Erdélyi Oldalak My Topsites List Erdélyi Top 10 - web statisztika, látogatottság mérés | relatio.ro Hungarian Web Linkek. Korlátlanul küldhetsz linket, ajánlhatsz kategóriát. Magyar Honlap Linkek szavazok


A honlap szerkeszöi semilyen felelösséget nem vállalnak az oldal tartalmáért!A letöltött tartalmakat 24 orán bellül le kell törölnöd mert jog sértést követsz el!A honlap szerkesztöi nem vonhatoak felelösségre!