Föoldal
Legyen előkészítő találkozó a Markó-Tőkés csúcs előtt Nyomtatás E-mail
Írta: admin   
2007. July 10.
A Markó-Tőkés csúcs előtt előkészítő háttértalálkozót szeretnénk – nyilatkozta az egyik hírportálnak Szilágyi Zsolt, Tőkés László kampányfőnöke. Markó csütörtökön meleg hangú levélben hívta meg Tőkést egyeztetni az EP-választási listáról. Az RMDSZ elnöke három időpontot javasolt, még a tusványosi szabadegyetem előtt. Szilágyi elmondta: a találkozó technikai részleteinek megbeszélése végett felvette a kapcsolatot Szepessy Lászlóval, az RMDSZ-elnök kabinetfőnökével. A kampányfőnök úgy nyilatkozott, el szeretnék kerülni, hogy a Markó–Tőkés találkozó pusztán médiaesemény legyen. Ezért a csúcs előtt egy olyan találkozót kellene megszervezni, ahol a két tábor küldöttei előkészítik a tárgyalást, meghatározzák, miben értenek egyet és miben nem. Ezt lehetőleg ezen a héten kell megtartani, ezután pedig részéről nincsen akadálya annak, hogy sor kerüljön a Markó–Tőkés találkozóra.
 
< Előző   Következő >


Ha a reklámokra kattintasz támogatsz minket 3 ft-al!!Nagyon Köszönjük!!
Erdélyi Oldalak My Topsites List Erdélyi Top 10 - web statisztika, látogatottság mérés | relatio.ro Hungarian Web Linkek. Korlátlanul küldhetsz linket, ajánlhatsz kategóriát. Magyar Honlap Linkek szavazok


A honlap szerkeszöi semilyen felelösséget nem vállalnak az oldal tartalmáért!A letöltött tartalmakat 24 orán bellül le kell törölnöd mert jog sértést követsz el!A honlap szerkesztöi nem vonhatoak felelösségre!