Föoldal
A magyaroknál csak a bolgárok pesszimistábbak Nyomtatás E-mail
Írta: admin   
2007. July 12.
Az Eurobarométer felmérése már többször bebizonyította, hogy a magyarok a legpesszimistábban az unió polgárai között, ezen a helyzeten 2007 tavaszán csak az tudott változtatni, hogy Románia mellett Bulgária is az EU tagja lett, és utóbbi ország polgárai még a magyaroknál is elégedetlenebbek. Magyarországon a megkérdezettek 60 százaléka vár negatív fordulatot az ország gazdasági helyzetében, szinte ugyanennyien számítanak romlásra a munkavállalási lehetőségek terén. A pesszimizmus ellenére töretlen a magyarok EU-ba vetett bizalma: 61 százalék bízik az EU-ban, míg az összes tagállamban ez a szám 57 százalék. A magyarok fele annyira sem bízik a nemzeti kormányban és a parlamentben, mint az EU-ban. Magyarországon tovább nőtt azoknak az aránya (52 százalék), akik szerint hazánk számára összességében nem járt előnnyel az EU tagság, ez a szám még soha egyetlen tagországban nem volt ilyen magas.
 
< Előző   Következő >


Ha a reklámokra kattintasz támogatsz minket 3 ft-al!!Nagyon Köszönjük!!
Erdélyi Oldalak My Topsites List Erdélyi Top 10 - web statisztika, látogatottság mérés | relatio.ro Hungarian Web Linkek. Korlátlanul küldhetsz linket, ajánlhatsz kategóriát. Magyar Honlap Linkek szavazok


A honlap szerkeszöi semilyen felelösséget nem vállalnak az oldal tartalmáért!A letöltött tartalmakat 24 orán bellül le kell törölnöd mert jog sértést követsz el!A honlap szerkesztöi nem vonhatoak felelösségre!