Föoldal
3600 forint a legolcsóbb jegy a magyar-olaszra Nyomtatás E-mail
Írta: admin   
2007. July 12.
Ma, azaz csütörtök 12 órától megkezdődött a jegyárusítás az év egyik legjelentősebb hazai sporteseményére, a világbajnoki címvédő olasz labdarúgó-válogatott budapesti vendégszereplésére! Először a fővárosban, az Oktogonon található IBUSZ-irodában lehet megvásárolni a belépőket, majd péntektől az ország összes IBUSZ-kirendeltségénél is megteheti ezt mindenki, aki ott szeretne lenni augusztus 22-én este a Puskás Ferenc-stadionban. Az MLSZ és az IBUSZ meglepetést is tartogat a nyitányra, mert akik az elsők között szeretnének hozzájutni a magyar-olasz barátságos mérkőzés jegyeihez, azok igencsak illusztris társaságban érezhetik majd magukat: többek között Kovács Ágnes, Miló Viktória, Harsányi Levente, Nacsa Olivér, Szolnoki Péter, Török Ádám, Czene Attila, Gianni, Gesztesi Károly és Hajas László jelezte, hogy ők bizony már fél 12-kor szívesen beállnak a kassza elé a sorba, nehogy véletlenül bármiről is lemaradjanak!

Az MLSZ állandó partnerének számító IBUSZ illetékesei, élükön Gaál Sándorral, az évtizedek óta Oktogonon található úgynevezett „sportiroda” rutinos vezetőjével, ígérik, hogy állják majd a rohamot, s megerősített személyzettel készülnek a várhatóan felfokozott érdeklődés kielégítésére. A vidéki IBUSZ-kirendeltségek péntek reggeltől várják a jegyvásárlókat.

 
< Előző   Következő >


Ha a reklámokra kattintasz támogatsz minket 3 ft-al!!Nagyon Köszönjük!!
Erdélyi Oldalak My Topsites List Erdélyi Top 10 - web statisztika, látogatottság mérés | relatio.ro Hungarian Web Linkek. Korlátlanul küldhetsz linket, ajánlhatsz kategóriát. Magyar Honlap Linkek szavazok


A honlap szerkeszöi semilyen felelösséget nem vállalnak az oldal tartalmáért!A letöltött tartalmakat 24 orán bellül le kell törölnöd mert jog sértést követsz el!A honlap szerkesztöi nem vonhatoak felelösségre!