Föoldal
Tőkés: Vegyék le az EP-listáról a korrupcióval gyanúsított RMDSZ-vezetőket! Nyomtatás E-mail
Írta: admin   
2007. July 15.
Tőkés László püspök, az Erdélyi Magyar Nemzeti Tanács (EMNT) elnöke pénteken Nagyváradon kijelentette, nem fog megelégedni azzal, hogy őt felvegyék az RMDSZ EP-listájára, hanem kérni fogja a korrupcióval gyanúsított esetleges jelöltek levételét a listáról. Tőkés elmondta, erről fog tárgyalni Markó Béla RMDSZ-elnökkel jövő héten Tusnádon. Tőkés hozzátette, a felmérések az RMDSZ támogatottságának drasztikus csökkenését mutatják. Úgy vélte, az RMDSZ jelenlegi listájának semmi esélye nincs. Szilágyi Zsolt, Tőkés püspök kampányfőnöke elmondta, nézeteltérések vannak a Tőkés és a Markó csapata között. „Kértük, hogy a találkozó előtt csapatunk beszélhessen az RMDSZ csapatával, hogy megállapodjunk a beszélgetés témáiban, de visszautasították kérésünket – mondta. Ezért attól félünk, hogy Markó Béla csak azért szeretné nyélbe ütni ezt a találkozót, hogy javítson arculatán" - tette hozzá Szilágyi Zsolt.

Markó Béla a hét elején elmondta, a Tőkés László református püspökkel való beszélgetés célja, hogy megállapodjanak egy bizonyos együttműködési keretben, megjelöljék a közös prioritásokat, és az európai parlamenti választások képviselőjelölt listákról tárgyaljanak.

 
< Előző   Következő >


Ha a reklámokra kattintasz támogatsz minket 3 ft-al!!Nagyon Köszönjük!!
Erdélyi Oldalak My Topsites List Erdélyi Top 10 - web statisztika, látogatottság mérés | relatio.ro Hungarian Web Linkek. Korlátlanul küldhetsz linket, ajánlhatsz kategóriát. Magyar Honlap Linkek szavazok


A honlap szerkeszöi semilyen felelösséget nem vállalnak az oldal tartalmáért!A letöltött tartalmakat 24 orán bellül le kell törölnöd mert jog sértést követsz el!A honlap szerkesztöi nem vonhatoak felelösségre!