Föoldal
Bekiabálások és fűttyszó zavarta meg a miniszterelnök és az egészségügyi miniszter beszédét Nyomtatás E-mail
Írta: admin   
2007. July 17.
Bekiabálások és fűttyszó zavarta meg a miniszterelnök és az egészségügyi miniszter beszédét Miskolcon. Gyurcsány Ferenc és Horváth Ágnes egy diagnosztikai és szűrőközpont átadására utazott a borsodi megyeszékhelyre. A gyógyításra is igaz, hogy a beruházásokkal és fejlesztésekkel, valamint az eddigi szokások megváltoztatásával jön létre egy új minőség, ahol a súlypont egyre inkább áthelyeződik a megelőzés szakaszára - mondta a kétmilliárd forint értékű Térségi Diagnosztikai és Szűrőközpont átadásakor Gyurcsány Ferenc. Beszéde idején folyamatos bekiabálások voltak hallhatók. Nem úszta meg a füttykoncertet Horváth Ágnes sem, aki szerint nem elég fejleszteni a diagnosztikai rendszert, arra is szükség van, hogy az emberek részt is vegyenek a szűrővizsgálatokon.

A hétfőn átadott egészségügyi létesítményben különben naponta nyolcszáz embert tudnak megvizsgálni.

Utolsó frissítés ( 2007. July 17. )
 
< Előző   Következő >


Ha a reklámokra kattintasz támogatsz minket 3 ft-al!!Nagyon Köszönjük!!
Erdélyi Oldalak My Topsites List Erdélyi Top 10 - web statisztika, látogatottság mérés | relatio.ro Hungarian Web Linkek. Korlátlanul küldhetsz linket, ajánlhatsz kategóriát. Magyar Honlap Linkek szavazok


A honlap szerkeszöi semilyen felelösséget nem vállalnak az oldal tartalmáért!A letöltött tartalmakat 24 orán bellül le kell törölnöd mert jog sértést követsz el!A honlap szerkesztöi nem vonhatoak felelösségre!