Föoldal
Forint: közel a vég Nyomtatás E-mail
Írta: admin   
2007. July 18.
Az árfolyam 245,50 forint körül vibrál - ez azonban csak a látszat, semmi sem történik. Lassan haza is mehetünk - érzékeltette a forintpiaci állapotokat egy kereskedő. A jegybank alelnökének nyilatkozata volt az egyetlen, ami megmozgatta a bankközi nyári állóvizét - ez is azonban inkább csak a Karvalits Ferenc mondatainak félreértelemzése révén hatott. Reuters-nek adott nyilatkozatból egyes befektetők ugyanis a sáveltörlésre utaló jeleket véltek kiolvasni, ami a tegnapi záró/mai nyitó 245,50 forintos eurókurzusról egészen 245,20 forintig vitte a jegyzést. Amikor azonban a befektetők előtt is világossá vált, hogy az alelnök ezt éppen hogy nem helyezte kilátásba, a kurzus legott vissza is ment. Forgalom egyébként sincs, így a mozgások is alapvetően mérsékelt jelentőséggel bírnak. Még emlékszünk olyan napokra, amikor volt kereskedés - fogalmazott egy trader.
 
< Előző   Következő >


Ha a reklámokra kattintasz támogatsz minket 3 ft-al!!Nagyon Köszönjük!!
Erdélyi Oldalak My Topsites List Erdélyi Top 10 - web statisztika, látogatottság mérés | relatio.ro Hungarian Web Linkek. Korlátlanul küldhetsz linket, ajánlhatsz kategóriát. Magyar Honlap Linkek szavazok


A honlap szerkeszöi semilyen felelösséget nem vállalnak az oldal tartalmáért!A letöltött tartalmakat 24 orán bellül le kell törölnöd mert jog sértést követsz el!A honlap szerkesztöi nem vonhatoak felelösségre!